Excel-tips en -trucs

Excel-tips en -trucs

19 januari 2022 Uit Door Admin

Er zijn veel tools en functies beschikbaar in Excel, maar niet iedereen weet hoe ze deze moeten gebruiken. Het doel van dit artikel is om u een volledige lijst te geven van de vaardigheden die u moet kennen om Excel voor uw professionele behoeften te gebruiken. Je zult ontdekken wat deze vaardigheden zijn en hoe ze je kunnen helpen uit te blinken in je werk.

1) Gegevensvalidatie

2) Voorwaardelijke opmaak

3) Consolideren

4) Draaitabellen

5) Gegevens opmaken

6) Grafiekhulpmiddelen

7) Formules en functies

De eenvoudige handleiding voor Excel-functies voor beginners (trefwoorden: lijst met Excel-functies, top 10 Excel-trucs)

Excel is een geweldig hulpmiddel voor veel dingen, maar het kan moeilijk zijn om te beginnen. Hier zijn alvast een paar handigheden die kunnen helpen bij het

  1. Als u alle cellen in een kolom wilt selecteren, drukt u op Ctrl+Shift+Pijl omlaag
  2. Als u alle cellen op een rij wilt selecteren, drukt u op Ctrl+Shift+Pijl omhoog
  3. Als u alle cellen in de huidige regio wilt selecteren (exclusief andere regio’s), drukt u op Ctrl+A
  4. Gebruik F3 . om tekst naar hoofdletters te converteren
  5. Gebruik Shift + F3 . om tekst naar kleine letters te converteren
  6. Snel zoeken en vervangen

Spreadsheet Mastery-serie

Spreadsheets zijn een geweldige manier om de gegevens te ordenen en te analyseren. Ze zijn ook een geweldig hulpmiddel bij het nemen van beslissingen. Spreadsheets is een super handig werkmiddel die kan helpen bij jouw werk. Wilt u meer weten over Excel? Excel leren bij Westhaghe is een mogelijkheid!

Excel-spreadsheetsjablonen

Er zijn veel verschillende soorten spreadsheets voor verschillende behoeften, zoals budgettering, projectbeheer, tijdbeheer, enz. Maar ze hebben allemaal één doel: u het leven gemakkelijker maken.

Sommige mensen gebruiken spreadsheets om hun financiën op orde te houden of om hun tijd bij te houden die in de loop van een week of maand aan verschillende taken is besteed. Anderen gebruiken ze alleen om bij te houden wat ze nodig hebben in de supermarkt en hoeveel geld ze elke week in een bepaalde winkel uitgeven. Leer meer bij Westhaghe!