Advocatenkantoor Van Schendel en Partners in Almere

Advocatenkantoor Van Schendel en Partners in Almere

13 januari 2022 0 Door Admin

Ben je op zoek naar een advocatenkantoor in gemeente Almere? Advocatenkantoor Van Schendel en Partners in Almere helpt! Dit kantoor is gelegen aan de P.J. Oudweg 41 en biedt hulp op vele gebieden binnen het recht. De specialisten van het bedrijf zijn werkzaam binnen de advocatuur, het vastgoed en MKB, oftewel midden- en kleinbedrijf en bieden allerlei diensten binnen deze gebieden. Lees hier wat een advocatenkantoor voor jou kan betekenen en welke diensten Van Schendel en Partners jou te bieden heeft!

Persoonlijke ondersteuning van een advocatenkantoor

Het advocatenkantoor Van Schendel en Partners in Almere is werkzaam binnen het recht. In het kort zijn de werkzaamheden van een advocaat: bemiddelen, advies geven, contacten onderhouden en procederen in geval van een rechtszaak. 

 

Het Nederlandse recht kent vele gebieden met wetten en regels. Deze kunnen onderverdeeld worden in het publiekrecht of het privaatrecht. Deze twee belangrijke rechtsgebieden verschillen erg van elkaar. Zo regelt het publiekrecht alle regels en wetten met betrekking tot zaken die tussen burgers en de overheid spelen, terwijl het privaatrecht de relatie tussen burgers onderling handhaaft.

 

Advocaten zijn vaak werkzaam binnen een groot scala aan gebieden, zoals het arbeidsrecht, het huurrecht, het incassorecht, het personen- en familierecht en het ondernemingsrecht. Dit is maar een klein aantal rechtsgebieden die wij kennen in Nederland.