Zet je medewerker in het zonnetje

Zet je medewerker in het zonnetje

31 maart 2021 0 Door Admin

Als manager, teamleider of leidinggevende heb je te maken met medewerkers die je regelmatig in het zonnetje wilt zetten. Hiervoor kun je allerlei redenen verzinnen. Iemand is 10 jaar in dienst, viert zijn verjaardag, heeft net gehoord dat ze zwanger is of krijgt binnenkort de sleutels van zijn nieuw gekochte woning. Allerlei redenen om ze te voorzien van een presentje.

Boeket op het bureau

Een mooi boeket bloemen bestellen en laten bezorgen is dan een heel attente actie. Denk eens hoe je team reageert als ze bij het behalen van de targets de volgende dag een leuke bos bloemen op hun bureau zien staan? Het hele team weet zich erkent in het harde werken en de behaalde resultaten.
Verras een jarige medewerker met een bijzonder boeket. Je zult zien dat dit zeer gewaardeerd wordt.

Iemand even in het zonnetje zetten doet wonderen, omdat je laat zien dat je betrokken bent.

Bespaar tijd, bestel online

Er zijn verschilldende websites te vinden waar je bloemen kunt bestellen. Daar kun je meteen bij aangeven wanneer en op welk moment van de dag ze bezorgt moeten worden. Bestel er een mooie vaas bij en voorzie het boeket van een persoonlijk bericht. Bijna alles is mogelijk.

Een site om je te helpen de juiste aanbieder te vinden voor bloemen bezorgen is www.bloemenbestellenbezorgen.net. Ze hebben een groot aantal bloemisten voor je op een rijtje zet. Geef aan wat je wilt en je bent binnen no time op de gewenste site.

Kleine moeite, een groot plezier

In een drukke tijd waarin agenda’s vol zijn gepland en we dit soort acties snel van de to-do-list schrappen. Is het bijzonder makkelijk om via internet bloemen te bestellen en laten bezorgen. Het kost je weinig tijd en de waardering vanuit je medewerkers zal groot zijn.